wieczór surfera ładny szkoda mi tylko kadrowania - bo to nie do końca podchodzi
ale momenty tam można było wyłapywac![]()
wieczór surfera ładny szkoda mi tylko kadrowania - bo to nie do końca podchodzi
ale momenty tam można było wyłapywac![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
I mnie też się podobają. Zwłaszcza klimatyczna jedynka i klarowna trójkaFajne!
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Kite surfer fajnie wyszedł, szkoda tylko, że tak centralnie.
Dzięki za wizytę i komenty. Z fotkami surferów to wbrew pozorom, wcale tak centralnie być nie musi, mam rezerwy do kadrowania.
1A. Surfer(korekta)
5. Zbliżenie.
6. Bokiem do słońca.
7. W stronę słońca.
Obiecałem też pokazać Wam specjalnie zabrane muszle obmywane przez fale Bałtyku. Bardzo chciałem zrobić nietypowe iujęcie. Polegało ono na strzeleniu foty muszli w wodzie z pozycji leżącej, tuż znad ziemi. I pewnie by mi się udało, gdyby nie moje plecy. Ustawiłem muszle tak by obmywały je morskie fale tworzące burzyny wody, zrobiłem bach na brzuch i niestety okazało się że nie mogłem się ruszyć. Odpuściłem sobie, zebrałem siły i ruszyłem po muszle, które morze już prawie zabrało.
Musiałem zadowolić się "skromniejszą" wersją zdjęcia.
8. Muszla w swojej naturze.
Mam jeszcze kilka ujęć, ale na "surowo", jeszcze nie skończone bo brakuje mi czasu.
Pokażę jak zrobię.
Przy okazji wykonywanych zdjęć, zauważyłem że zastępcza chińska bateria dokonała żywota, psując mi sporo fajnych ujęć z mewami.
Na szczęście mam drugi Olympusowy orginał, więc może uda mi się takich wpadek uniknąć.
9. Demonstracja.
![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 25.08.15 o 01:04
Witam po długiej przerwie.
Jak ten czas leci. Ostatnio pochłonięty jestem pracą i gromadzeniem galerii, choć ta ostatnia czynność idzie mi bardzo powoli.
Ale za to wydarzeń rodzinnych sporo, druga przeurocza wnuczkaMilenka na świat przyszła, więc......
Miałem tego nie robić, ale pochwalę się aniołkiem
1, Biker i jego laleczka (Fotkę wykonała córka)
I jak tu się nie cieszyć.
No brawo dziadku![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 10.10.15 o 12:19 Powód: Ortografia!