Ostatnio edytowane przez apz ; 13.07.15 o 07:40
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Co ma niebyć Andrzejku, jak jest. Wczoraj robiłem sobie takie różne testy, właśnie z ostrością. Dzisiaj to wypraktykuję i wrócę.
Pozdrówka
Ponad dwa tygodnie mnie nie było a tu trochę zdjęć się pojawiło. Nadrabiam zaległości.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
No i witam w moich progach. Trochę mi humor ostatnio popsuli, bo wycieli kwiatki na które miałem oko. Teraz znów trzeba poczekać aż nowe motywy zakwitną, ale kolejne okazje się szykują. A dziś pokaże wam kilka kadrów z jednodniowego wypadu do Bydgoszczy.
1. Linoskoczek nad Brdą.
2. Bikermania story.
3. Fontanna "potop".
4. Lusterko znad Brdy.
Nad resztą pracuję.![]()
Jednodniowy wypad do Bydgoszczu owocnyPierwsze zdjęcie podoba mi się najbardziej
![]()
linoskoczek dobry - nie kojarzyłam wcześniej tego pomnika
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No i fajne, ale zastanawiam się nad linoskoczkiem jak oni go tam umocowali. Nigdy nie bylem w Bydgoszczy także czekam na kolejne fotki to sobie pozwiedzam
Na zdjęciu z rowerami ten autobus trochę mi tam nie pasuje![]()
też mi się ten linoskoczek spodobał.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
A dzięki Waszmościom za wizytę i miłe słowa.
Tu jest druga wersja Linoskoczka
2.
i jeszcze lusterko znad Brdy.
A to Fontanna "Potop" w całości.
Reszta fotek jeszcze na tapecie.
A dziś...........pojechałem do Spały i zabrałem ze sobą Bruna. Wiem już co potrafi na bisku z piłką, więc zrobiłem mu test....pływacki.
Fajnie było jak wywołam foty pokażę relację.
Pozdrowerki