Trzeba było o 20 stopni w górę podnieść obiektyw i nie było by niepotrzebnych pasów w dolnym rogi i krzyża by nie obciął. Można też dół ciachnąć i jest nieźle.
Trzeba było o 20 stopni w górę podnieść obiektyw i nie było by niepotrzebnych pasów w dolnym rogi i krzyża by nie obciął. Można też dół ciachnąć i jest nieźle.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie lubię Heniu. Zagapiłem się z tym krzyżem, kadrowanie trochę fotkę poprawiło.![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Kapitanie witam w moich krzywych progach. Kiedyś zadzierałem aparat do góry, teraz tego unikam, choć to czasem wręcz wskazane. Damy radę te drobne mankamenty poprawić i nic się nie utnie. A miejsce z przodu zostawiałem trochę celowo, licząc na to że mi w kadr "wjedzie" więcej niż jeden pojazd.
4. Zawijas przy Kościuszce.Mam jeszcze ze 2 ujęcia. Więcej nie robiłem bo deszcz bardzo zacinał.
![]()
Miruś nie potrącą mnie, złych omijają z daleka he.Na postoju taxi sobie stanąłem, zabezpieczyłem się dzięki słupowi latarni który miałem za plecami. W zadek by mi nie wjechali, a z przodu wszystko widziałem. Pozostawało tylko prawidłowo ustawić aparat. Jeszcze nie wszystko zrobiłem jak trzeba, ale przy okazji się poprawi. Tam jeździ sporo Policji, mini autobus z Manufaktury no i autobusy i tramwaje. Ja bym chciał wreszcie strzelić taką fotę z radiowozem na "kogucie" i czymś jeszcze. Dlatego będzie dalsze polowanie.
P.s. Mam nadzieję, że po mnie na "kogucie" nie przyjadą.![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 14.09.14 o 10:57
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To ostatnie ciekawe, ale jak pisze Helmuth, spróbowałbym powtórzyć to przy ciekawszej pogodzie.