Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nie tylko WyI pytanie co będzie dalej?
Na pierwszym spotkaniu integracyjnym, w którym uczestniczyłem, też strzelaliśmy z łuku, potem z wiatrówki, na następnym z dubeltówki do lotek a ostatnio waliliśmy ze sztucera do dzika (papierowego). Zastanawia mnie co będzie na kolejnych. Na spotkanie przyjechał przedstawiciel na Europę jednej z największych firm świata, trudno go było czymś zaskoczyć więc urządziliśmy taką swojską, spontaniczną, luźną, z morzem alkoholu imprezę. Tak to Włoch dowiedział się co to znaczy tradycyjna polska gościnność. I to był strzał w dziesiątkę - jak stwierdził jest wręcz "porażony" i nie może się doczekać następnego spotkania(aparatu nawet nie wyciągałem, zdjęcia i tak by się nie nadawały do publikacji
).
To tak trochę jak ten wątek - spontaniczny, swojski, ma swój klimat i dlatego zawsze chętnie tu zaglądam.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Biker normalnie z tym łukiem wyszedłeś jak amor hihi![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Z łuku więcej frajdy.
---------- Post dodany o 22:04 ---------- Poprzedni post był o 22:03 ----------
Ta armor... .
---------- Post dodany o 22:06 ---------- Poprzedni post był o 22:04 ----------
Lepszy odemnie jesteś, ja miałem krwiaka po cięciwie, po pierwszej serii.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ale najlepsza przyjemność to taka kiedy cięciwa po wewnętrznej stronie ręki przejdzie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To chociaż mieliście przygodyTrafiłem w tarczę, ale jakoś mnie to nie pociągnęło. Ale Quad to są emocje.
CzaRny ja i Amor.........brzmi podejrzanie
Ten piknik z atrakcjami rzeczywiście dostarczył wrażeń których nawet ja się nie spodziewałem.
A tak wogóle to dzięki wszystkim za wizyty, ostatnio u mnie ze zdjeciami posucha. Ale może wreszcie gdzieś na rowerku ruszę, to coś ciekawego opowiem i pokażę.
A tymczasem pozdrawiam Olymaniaków ze swoją ulubioną zabawką
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 26.06.13 o 22:35
Normalnie rasowy killer. Teraz na boisko wchodzą na B....Bikery![]()
@Biker, a skąd masz taką koszulkę wypaśną ? Biedronka wam coś sponsorowała na tej imprezie integracyjnej ?