|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tak Boguś zgadza się. Chodzi o E-30 i punkt 1 z tego co napisałeś.
pociomica pionowa i pozioma + dwie linie na krzyż przez środek ekranu
Rozumiem że jeśli prawidłowo ustawiony będzie pion i poziom to te poziomice bedą świecić na zielono. Owszem świecą, ale jak aparat jest ustawiony krzywo. Teraz stoi na stole iwg linii jest kadr prosty, ale poziomice się nie świecą na zielono. Czy ja coś źle rozumię![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak jest taka poziomica i wizjerze i nią się staram kierować. Tylko coś mi nie gra na podglądzie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboorku i Boguś dzięki serdeczne za cenne rady i instrukcję. Przywrócę ustawienia fabryczne i powinno być OK
A resztę zweryfikują zdjęcia.
Skoro mam się bawić, to najlepiej na mojej osobistej laleczce- wnuczce Martynce. Rośnie jak na drożdżach i jest świetną modelka. A przy okazji zachęciła moje panny do złapania E-30 i sprawdzenia jakie to fajne sprzęcicho. Ja już nic nie napiszę, wolę pokazać. Fotki wykonała córka Ola.
Ja miałem swoją satysfakcjęi ........laleczkę na rękach
![]()
Sympatyczna wnuczka i od razu nasze narodowe barwy poznaje![]()
A jakie to żywe srebro. Ale na dworze to zadowolona była i po kilku prubach fotka wyszła ostra.![]()