fajne tylko za żółte - ja mam z tym odwieczny problem
fajne tylko za żółte - ja mam z tym odwieczny problem
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dobra Ula sprowokowałaś mnie do zwierzeń, ta fotka to delikatny HDR w wersji Preset/detal. Starałem się wybrać najciekawszą wersję, a właściwie można powiedzieć że tak była oświetlona. Preset trochę podkreslił kolory.![]()
Hej Łodzianinie! Podoba mi się ciuchcia ze świecącymi oczami (post #1930). Mój synek twierdzi nawet, że to lokomotywa Tomek z bajki, którą czasem ogląda
Pozdr
Miło Ciebie widzieć Michałku, fajnie że się synkowi podoba, to wstawię specjalnie dla niego coś jeszcze.
Reszta fotek jeszcze nie gotowa.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 22.05.13 o 10:21
Biker - pięknie, ładnie wyszło Ci to HDR'owanie ciuchciajek (fajne) ale ja dałbym więcej nieba zamiast ziemi. Sam osobiście zlikwidowałbym tej lokomotywie zielone oczy ale wiem, że pewnie program, którego używasz tego nie obsługuje![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Paweł ja już przy tej fotce grzebać nie chcę. Ona ma dorobione niebo, bo orginalne to mleko było. ta fotka pochodzi z Karsznic k/ Zd. Woli. Ja tam jeszcze wrócę na poprawki tak jak do Skierniewic. Z tego co się dowiedziałem zbyt wiele optymizmu dla lokomotyw z Karsznic nie wynika. Więc trzeba coś uwiecznić, zanim te piękne maszynki porozprowadzają po Polsce.
A program którego używam do hd-erów to Machinery hdr, bardzo lubię się nim czasem pobawić.![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Adamie gwiazda o której pisałem jest na ciuchci w załączniku RAW kilka postów wcześniej.
CzaRny to może nie program, tylko........ja![]()
Ja wszystko widziałem. To Biker skubnął gwiazdę i sobie z przodu na rowerze przyczepił![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRny za duże ryzyko z takim "emblematem" jeździć. Każda załoga GI z ulicy by za mną ganiała.![]()