Nie pod Stalingradem tylko w Poznaniu - patrz wcześniejszy post.
Nie pod Stalingradem tylko w Poznaniu - patrz wcześniejszy post.
Faktycznie już doczytałem![]()
Ciekawa wrzutka...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wreszcie udało mi się wstać na wschód słońca, co jest wyjątkowym zdarzeniem, bo zwykle w weekend żadna siła nie potrafi mnie ruszyć z łóżka przed 9:00.
Zimno było i paskudnie wiało, ale jestem zadowolony, że pojechałem. To jest to samo miejsce, co na zdjęciach 5-11. Poniżej efekty.
Porównajcie proszę ujęcia 21 i 22 - jak pasuje taki kadr "filmowy" (16:9)?
21.
22.
23.
24.
Ładne ujęcia, opłacało Ci się rano zwlec z łóżka : ) MZ 21 jest kadrowo lepsze od 22 : ) Nie wiem...chyba milsze w odbiorze, wzrok się nie gubi, ale to tylko MZ : ) chociaż...na 22 czuć ogrom chmur. Oba są równie db, ujmę to tak ; )
Oba mają swoje wady i zalety i w tym wypadku oba kadry są db : )
I do tego ostatnie ujęcie za 'gwieździste' słońce ; )
Pozdrawiam : )
W 21. właśnie chodziło mi o to, żeby ślady z prawej strony prowadziły wzrok do drzew. A w 22 chyba jednak chmury są zbyt przytłaczające.
Każde zdjęcie ma wady i minusyOba mają swoje wady i zalety i w tym wypadku oba kadry są db : )
I do tego ostatnie ujęcie za 'gwieździste' słońce ; )
Pozdrawiam : )![]()
24 najbardziej mi się podobaNa reszcie jakoś kadry mi nie leżą
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dziś rano słońce zrobiło psikusa i nie chciało wyjść zza chmur, więc było dość ciemno. Przerobiłem zatem na B&W i trochę podmalowałem. Tak, wiem że są nieco niewyraźne - efekt zamierzony.
Ptaki wracają na potęgę, w pół godziny przeleciało ich kilkaset. Gatunek nierozpoznany, ale coś tam kwiczało jak gęsi czy coś.
25.
26.
Nic nie kwiczało .....to gęsi lecą.Taki jest porządek i już. Taka pora
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ostatnie dwa .....Bajki . Lubię takie .![]()
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 5.03.11 o 20:40 Powód: Automatyczne scalenie postów
Drugie ma fajny kilmat, mimo to iz takie ciemne.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic