|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
no chciałoby się
ja niestety nei mam nic z tego dnia :/
ale cóż - bywa
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kiedy muszę, może marcu będzie więcej prac?
Tak prawdę powiedziawszy, to nie bardzo rozumiem tak niską frekwencję.
Przecież DITL to kosmiczna zabawa, wystarczy w danym dniu wziąć aparat w łąpę, zrobić zdjęcie czego/kogokolwiek i gotowe!
Nie chcę słodzić, ale popatrzcie na Mysikrólika raz Danielek w kuchni, raz torcik "z komórki", po prostu coś z dnia onego i tyle.
Mnie też się ta zabawa podoba, ale to dopiero pierwsza akcja DITL w której wziąłem udział, poprzednie jakoś niestety przeoczyłem.
Można by ustawić przypomnienie w dziale Hyde Park, tam najwięcej osób zagląda![]()
Hmm ... było coś takiego jak kalendarz, ale go wcięło. Poszukam.
Znalazłem na wierzchu jest wpis : DITL wyjątkowy
dodajcie sobie przypomnienie.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 8.02.11 o 11:02
Przypomnienie ustawione, mam nadzieje że w przyszłej edycji będzie na co popatrzeć.