zerkam i mimo że się nie odzywam, to nie znaczy że mi się nie podoba...świetne foty... pozdrawiam.
zerkam i mimo że się nie odzywam, to nie znaczy że mi się nie podoba...świetne foty... pozdrawiam.
U mnie nie ma takiej wody
Kolega miał kiedyś w Gorlicach wystawę i opisywał jak zrobił zdjęcie życia. Otóż spał w namiocie na jednym ze wzgórz w okolicach Jasła. Rano gdy wstał - zobaczył wystające z mgły szczyty wzgórz, a pomiędzy nimi wystające wieżyczki kościoła.
Piękne zdjęcia robisz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzieki, ale czasem szkoda, teraz brakowało mi jednego wpisu, bo chciałem nowe zdjecia pokazać na nowej stronie, a tak są w ostatnim poście na poprzedniej
Bodzip, a wiesz, że w Twoich okolicach (Ujście Gorlickie) zrobiłem podobne zdjęcieDwa zdjecia kościółka w Ujściu Gorlickim są w mojej galerii w dziale Beskid Niski zdj. nr 24 i 25. Ciekawe czy choć odrobinę podobne do zdjeć Twojego kolegi?
Link bezpośrednio do galerii
Cudne te nadwiślańskie fotki.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
109.111.112. ekstra.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pierwsze i ostatnie z tej wrzutki są mi najbliższe.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
113 podoba sie najbardziej![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo przyjemne, zwłaszcza 113. Zimne a delikatne![]()