Pierwsze (w czerwieniach) i przedostatnie (kolorowe trawy) - najbardziej mnie urzekły, chyba właśnie ze względu na kolory. Gdyby na tym zdjęciu z kolorowymi trawami było jeszcze trochę mgiełki - mmm...
Pierwsze (w czerwieniach) i przedostatnie (kolorowe trawy) - najbardziej mnie urzekły, chyba właśnie ze względu na kolory. Gdyby na tym zdjęciu z kolorowymi trawami było jeszcze trochę mgiełki - mmm...
Co za kolory !! Warto doopsko z wyrka rano podnieść !!![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Dzieki za opinie i wpisy.
Jeszcze jedna kwietniowa seria z KPNu, potem coś nowego z innego wyjazdu w zupełnie inne strony
357.
358.
359.
360.
361.
362.
363.
364.
365.
Ciężko się na coś zdecydować, wszystkie piękne![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Jak alnico napisał, wszystkie piękne. Najbardziej do gustu przypadły mi 360 i 365.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Moim faworytem 361.
Mogę się mylić ale to drzewo już widziałem. W innym ujęciu, z innej perspektywy, a tytuł to "Odrzucone" czy jakoś tak.
A takie samotne, też się doskonale prezentuje![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
360, 361 i 362 - gdybym miał typować najładniejsze. reszta też świetna
masz obcykany ten wschód słońca. jak są chmurki to takie ujęcia, jak czyste niebo to inne. to się nazywa przygotowanie do ćwiczeń
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Bardzo dobre kadry, ale 360 - mi się
Pozdrawiam.
Ja też stawiam na 360![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)