Nic nowego pewnie nie wymysle, oczywiscie 28 i 29 najfajniejsze z ostatnej wrzutki, ale w 29 ciachnij lekko na dole i zobaczysz, ze jest lepiej.![]()
Nic nowego pewnie nie wymysle, oczywiscie 28 i 29 najfajniejsze z ostatnej wrzutki, ale w 29 ciachnij lekko na dole i zobaczysz, ze jest lepiej.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
ładne światło masz w kadrach, jeśli dajesz więcej "powietrza" to się bardziej podoba.
Dzięki za wpisy i komentarze. Jak widzę większe zainteresowanie wzbudzają szersze kadry, a ja chciałem się dowiedzieć coś na temat odbioru trzech "leśnych", a zwłaszcza ostatniego, bo nie do końca jestem przekonany do tego zdjęcia. Ale wiem w takim razie, że brak komentarzy oznacza że mniej przypadły do gustu
Masakrer faktycznie jest lepiej - dzięki
Dam jeszcze jedno szersze z tego wypadu.
33.
Bardzo klimatycznie. Gratulacje!![]()
33 - świetny kontrast między ciepłym niebem, a zimnym pierwszym planem.
Ciesze sie, ze moja skromna opinia sie przydala.
Co do drzewek, to aby takie fotki zwracaly uwage musi byc tam albo jakies bardzo fajne swiatlo, albo jakis ciekawy motyw, albo warunki pogodowe sprawiajace, ze zwykle drzewka zamieniaja sie w cos cudnnie nadzwyczajnego.
Pozdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
A ja napisze, ze bardzo, ale to bardzo mowi do mnie nr 30. Tylko moze jakby odciac wiecej dolu, tak zeby trawy/gruntu nie bylo widac. Te drzewa, na ktorych sie tak pieknie stopniuje zamglenie... fantastiko. Takie inne.. nie trywialne..
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Kampinos...ciekawe miejsca wypatrzyles do focenia.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jak uda Ci się ciekawie pokazać krzaki to będę do Ciebie mówił mistrz. Sam tez próbuję, ale rzadko kiedy efekt jest godny pokazania. Trudny temat, ale warto walczyć.
ps. mało oryginalny będę, bo ciepło-zimne najbardziej mi się podobają (28,33).
pozdrawiam
ps. się powtórzę, ale lubię te Twoje krajobrazy, bo są takie "wychodzone". Znasz teren, wiesz gdzie i kiedy się wybrać.
33 ladnie skrojone, masz ze sloncem i calkiem bez tylko z poswiata?