Piękne światło wykorzystałeś.
Piękne światło wykorzystałeś.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
231 oraz 234 najbardziej mi sie podobaja, chociaz pozostalym niczego nie brakuje![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jak zwykle u Ciebie staranne, przemyślane kadry. Z tych ostatnich trudno wybrać najlpsze, dla mnie wszystkie równie piękne.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Byłem w okolicach Kampinosu kilka razy na plenerach foto, ale zawsze wiosną albo jesienią. Widzę, że muszę się wybrać jeszcze zimą - ostatnia wrzutka świetna. Nie będę wybierał, które najbardziej mi się podoba, bo całość tworzy piękny zestaw.
Pozdr
231 232 i 234 to moi faworyci![]()
a co do tego z galerii o którego mi chodziło to w tym momencie nie pamiętam musiałabym się cofnąć kilka stron![]()
ale tutaj same cudeńka nadające sie do galerii![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
i dobranoc
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Najlepsze zdjęcie z Twoje ostatniej serii to 232 a najmniej mi się podoba z koleii 233 pomimo, że jest na nich prawie to samo ale to chyba kwestia kadru. Moją uwagę dodatkowo zwraca też 234 a pozostałe to na prawdę fajne widoki![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
230 i 234. zazdroszczę ci zacięcia do tego porannego wstawania.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Piekne są Twoje foty!
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Mnie również najbardziej zauroczyło 232. chyba przez swą nietuzinkowość.
Co do fot wiślanych, fajnie by było założyć jakiś wspólny wątek w rodzaju "Raport o stanie Wisły" - tak mi przyszło do głowy po lekturze ostatnich wpisów Twoich i adamabiega. Ta sama rzeka, różne oblicza. Może ta sama kra znalazłaby się na kilku zdjęciach różnych autorów![]()