Super wybierasz czas robienia zdjęć, zawsze pasuje do danego terenu i dodaje masę klimatu.
Z ostatniego najbardziej podoba mi się 141, chodź nie wiem czy konkretnie tak ucięty.
Super wybierasz czas robienia zdjęć, zawsze pasuje do danego terenu i dodaje masę klimatu.
Z ostatniego najbardziej podoba mi się 141, chodź nie wiem czy konkretnie tak ucięty.
140 i 141. Te się mi podobają zdecydowanie.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bardzo nastrojowa ostatnia wrzutka. Z poprzedniej 136,137,138.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
I powtórkowo - 145 dla mnie genialne.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak dla mnie 144 oraz 145![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A mi podobają się wszystkie cztery. Może tylko dwa bym inaczej skadrował.
Ale nie jest to krytyka tylko inny punkt widzenia.
Pozdrawiam
Noooooo, nic nie powiem,,, jest super
Może i ja powinienem też ruszyć doopę o odpowiedniej porze dnia....
Twoje fotogramy, bo już tak powiem, są rewelacyjne - te ostatnie cztery
Bo wcześniej nie oglądałemgdyż te mnie zafascynowały.... i musiałem napisać
Już się poprawiam i oglądam wątek...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Krakman, faktycznie o poranku łatwiej o atrakcyjną fotografię krajobrazu, ciekawe kolory, mgła często nadajaca inny, odrealniony urok miejscom, tylko ta pora wstawania
Wal śmiało, że tak kolokwialnie powiem, chętnię poznam ten punkt widzenia. Mam też wersję 143 w kadrze w proporcji 3/2 z mniejszą ilością kadru na dole i jest nie wiem czy nie lepiej.
Dzieki wszystkim za wizytę
No to jeszcze kilka z innego poranka.
147.
148.
149.
150.