Dla mnie najlepsze 71![]()
Dla mnie najlepsze 71![]()
Zabki fajne, ale nie bede klamac...uwielbiam twoje krajobrazy.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Też wolę krajobrazy, mimo to żabki fajne, sympatyczne , inne mają rozmycie i niskobudżetowa technika. Trzeba mieć pomysł i możliwości jego realizacji. 76 i 78. niezłe, ciekawe światło odbija się na skórze.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Seria 67-69 to sama poezja! Gratuluję świetnych zdjęć!!
Duży format i na ściane!
E-620 + 14-54 + 40-150 + 35 + FL-36 + m42 (mir + helios + jupiter) + Slika 400DX
Bardzo mi się podobają Twoje pejzaże. Świetnie wykorzystujesz odpowiednie pory, światło i warunki atmosferyczne. Mogę tylko pozazdrościć, bo mimo iż nad Wisłę mam rzut beretem a do Kampinosu też niedaleko, to trochę się boję szwędać sama po lasach i polach.
Pozdrawiam, Jola
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
jolly, apz dzięki
Nie ma się co bać, wierz mi, bezpieczniej niz w mieście. W KPNie zdarzyło mi się nocować i bez problemów. W takich miejscach nie szwędają się się jakieś podejrzane typy. A nad ranem to już zupełnie są tam pustki. Nad Wisłą rano spotkać można wędkarzy, ale Ci nie interesują się fotografami, w KPNie rano to tylko łosie i fotografowie przyrody.
Jeżeli jednak masz ochotę na jakieś wypady w te tereny to tu:
http://www.fotoprzyroda.pl/warszawsk...oda-vt2137.htm
jest taki wątek na temat spotkań ludzi z Warszawy. Ostatnio wprawdzie tam cisza, ale może niedługo coś się ruszy![]()
Czołem! Od 80 do 83 kapitalne! Według mnie całkowicie odrealnione i przepiękne!
Dawaj więcej!
Pozdrawiam
ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|