E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piękna ta seria, jako całość, zawierucha na 529 niezła, samo foto bardzo się mi podoba. pozdrawiam![]()
Ostatnia seria z Pilska bardzo mi się podoba, lubię tę górę.
Podobnie jak na Babiej, często bywają tam mocne przeciągi.
zdjęcia zrobione gdy było już widniej ciekawsze dla mnie.
potwierdzę tylko, że 528 jest super![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dzięki Wam za odwiedziny![]()
Andrzeju, ta wichura faktycznie była niezła, ostatecznie mnie pokonała, bo na sam szczyt nie dotarłem z każdym metrem w góre wiatr był silniejszy. Troche też straciłem motywację, bo najlepsze światło już minęło. Jako ciekawostkę podam, że ten wiatr był tak zimny, ze mocno zamroził mi ice tea przytroczoną do plecaka. Była faktycznie zmrożona
Kilka bardziej wiosennych kadrów z Beskidu Żywieckiego i z drugiego podejścia na Pilsko.
531. Jej wysokość Babia Góra.
532. W tle Pilsko.
533.
534. Atak zimy. Nad rzeczka Koszarawą. Pierwsze kadry samyangiem 8 mm. fish eye i fuji xt10.
535.
536. Drugie podejście pod Pilsko, przecieranie szlaku po opadach śniegu.
537.
538. Wierzchołek Babiej w tych chgmurach mi kojarzy sie trochę z dymiącym wuklanem
539.
Ależ świetne widoki.
Ładne zdjęcia.
Piekne kadry i widoki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Atak zimy super a Babia w chmurach kapitalna![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Babia przykryta chmurami bardzo ładnie się prezentuje. Koszarawa jeszcze skromnie płynie, w zamierzchłych czasach łowiłem tam pstrągi.
Wygląda jakby Babia układała się do snu...