Nie mogę się zdecydować czy całą serię zostawić w takich nasyconych ciemniejszych barwach czy też raczej je lekko odsycić i rozjaśnić. Załączam próbki. powiedzcie co wg was lepiej wygląda ??
Nie mogę się zdecydować czy całą serię zostawić w takich nasyconych ciemniejszych barwach czy też raczej je lekko odsycić i rozjaśnić. Załączam próbki. powiedzcie co wg was lepiej wygląda ??
Ciemniejsze, bardziej nasycone - tak.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
dla mnie zdecydowanie ciemniejsze
2
.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Zdecydowanie wolę bardziej kolorowe, ale rozumiem Twój dylemat.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
dla mnie tez w obu przypdkach 2jeczki
much bettttter![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Generalnie dwójka, ale kolor skóry mógłby być tak pomiędzy...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Spróbuj ochłodzić zdjęcie, bawiąc się balansem bieli. Nie powinno to wpłynąć na nasycenie kolorów trawy czy nieba, a skóra powinna zrobić się mniej czerwona.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
XZ-2 / E-510 / ZD14-42 / ZD 14-54 / ZD 70-300 / FL36R / statyw SLIK PRO 330D