"Rudy" wydaje mi sie deczko za duzy.. poza tym fajny pomysl i pasuje klimatem do foty.
T.
"Rudy" wydaje mi sie deczko za duzy.. poza tym fajny pomysl i pasuje klimatem do foty.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
No Wiesz on był duży: "jak byśmy dwa takie czołgi mieli, sami byśmy tę wojnę wygrali, bez łaski"
Z.Laskowik i B.Smoleń
Dzięki panowie teraz pytanie: wrzucić tę wersję kolorystyczną do galerii?
"... Płynie rzeka wąwozem jak dnem koleiny, która sama siebie żłobiła,
Rosną ściany wąwozu, z obu stron coraz wyżej, tam na górze są ponoć równiny;
I im więcej tej wody, tym się głębiej potoczy
Sama biorąc na siebie cień zboczy... "
Widzę, że się podoba.
iszi! Pilnuj mnie, bo czasami zapominam o ważnych detalach(pion-poziom).
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 6.06.11 o 19:47
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
co prawda panem nie jestem ( choć 'gulasz' trochę tak brzmi - ale i tak się wypowiem
Koniecznie do galerii... blue IMO dużo lepsza od red'a
cudne to Ci wyjszło![]()
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 6.06.11 o 20:42
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 6.06.11 o 21:13
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor rzeka miodzio.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Masz rację co do prze ostrzenia, a właściwie inaczej: wyciągnąłem zbyt wiele detali i stąd taki efekt, błąd dostrzegłem zbyt późno.
Co do kadru to Twoja wizja jest inna moja też, nie chciałem powiększać przestrzeni a wręcz przeciwnie, dla tego też zamknąłem kadr z lewej.
Cieszę się, że Zwróciłaś uwagę na drzewa-krzewy bo świadczy to o zainteresowaniu z Twojej strony moimi IRenkami.
Pozdrawiam
strójkowany
Ja
BTW teraz to ostatnie wisi mi na pilpucie![]()
lepiej pasuje bo szersze i większą przestrzeń zajmuje
A toto od Trójki PR czy czegoś innego strójkowanego ?Pozdrawiam
strójkowany
Ja
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ale rozrabiasz Saboor.
Chcesz tym czolgiem trzcia wojne swiatowa wywolac
Irenki fajne.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic