603 i 604 - bardzo ładne kadry ale jakoś dziwnie obrobione. W tym pierwszym chmury wyglądają jak malowane sprayem.
603 i 604 - bardzo ładne kadry ale jakoś dziwnie obrobione. W tym pierwszym chmury wyglądają jak malowane sprayem.
To pozostałość po zamgleniu i mocnym świetle z lewej strony,i filtrze polaryzacyjnym. Przymierzałem się do tego 2 razy i za każdym razem wylazło. Przerosło mnie to po prostu. Może jeszcze spróbuję kolorem selektywnym. Takie żółtawo-zielonkawe zabarwienie jest już na RAW-ie.
ale nie bardzo warto, do górki mam ok. 4,5 km, lepiej pojechać w okolicy kolejnego wschodu, po kolejnych opadach śniegu jak męczyć się z zafarbami po filtrach.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 31.10.12 o 11:13
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Daj rawa, zobaczymy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zima brrr, ale kadry swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kadry ok. ale chmury na 603 - jak napisał adambieg jakby sprayem. Nienajlepiej to wygląda.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Najbardziej podoba mi się 604.
W 602 jakaś dominanta fioletu, w 603 coś tam z obróbką nie wyszło jak już pisano