BW ładneijszy - choć popracowałabym na samej kopule by ta czerń nie zlewała się z niebem
BW ładneijszy - choć popracowałabym na samej kopule by ta czerń nie zlewała się z niebem
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
P6. Tele...
P7 Z łuku triumfalnego...
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 21.09.15 o 00:03
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dwa podwórkowe i jedno ogrodowe z Luwru. Jeszcze jednym z kolejki do wejścia Was pomęczę, potem pokażę pozbawione jakiejkolwiek intymności stadne warunki zwiedzania muzeum w sobotę.
P.8
P.9
P.10
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
P.10 podoba się
Pozdrawiam.
Dzisiejsze:
B1
Ostatnio edytowane przez apz ; 28.09.15 o 12:41
Prawie jak Mars...
Powstałe przy okazji:
B2. Księzyc zachodzący za górkę na przełączy
B3 I widok w drugą stronę...
Oczywiście pomarudzę. B1 mocne mydło wyszło. B2 ostrość lepsza ale częściowo przepalony księżyc. (trochę dziwne przy punktowym pomiarze światła i korekcie ekspozycji na -3EV)
B3 - widoczek, podobać się.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
P1 znakomite. Miejsce wymarzone dla takiej scenki i nie tylko takiej, bo chyba każdej . Ładnie przyciąłeś zdjęcie. Wzrok nie lata tylko idzie tam gdzie trzeba, a potem ogarnia piękną pozostałość. Super!
P6-także mi się bardzo podoba. Złota wieża wśród szarości zabudowy w tych warunkach wygląda kapitalnie!
P7- dzięki długiej ogniskowej bardzo fajnie udało Ci się uzyskać przestrzeń i to IMHO bardzo duża zaleta tego zdjęcia
Ze zdjęć księżycowych najbardziej widzi mi się to bez księżycaŁadny widoczek i fajne kolorki.