Ja jestem za nr.399 fajnie wyeksponowane jesiennie kolory i mgła w tle, aż mam ochotę posiedzieć w takim miejscu![]()
Ja jestem za nr.399 fajnie wyeksponowane jesiennie kolory i mgła w tle, aż mam ochotę posiedzieć w takim miejscu![]()
Dziękuję Wam za ostatnie wizyty.
Tytuł dzisiejszej wrzutki powinien brzmieć Ścieżki i krzaki Beskidu Małego. Nic tu nie będzie extra ciekawego - spacerowe fotki. Andrychów Park Miejski - Pańska Góra.
401.
402.Buczyna.
403.Gałązka
404.
405.
Las mieszany.
Tak na marginesie - źródłosłowem nazwy Wieprz są podobno krzaki. Zapraszam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 7.11.11 o 00:38
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Czwarty z serii, z tą mgiełką w tle jest przyjemny w odbiorze.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przyjemny ten park w Andrychowie. W mieście byłem, ale o park nie miałem okazji zahaczyć.
The question is, who cares?
COś pierwsze w serii dziwnie gra ostrością, pozostałe z miłym jesiennym klimatem.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Widzę, że rozświetliłeś foty, Brodaczu![]()
Masz rację grizz - wygląda jakby nieostrzone po zmniejszeniu. Popatrzyłem na oryginał - wydaje się być w porządku. Wrzucę jeszcze raz poniżej. Podostrzyłem ,trochę zmniejszyłem.
405.
406.
Na 405. próbowałem złapaść opadające liście - za mało na raz i za duży gąszcz drzew.
Ostatnio edytowane przez apz ; 7.11.11 o 10:39
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
401 podoba mi się, ale trzeba by je faktycznie wyostrzyć.
405 cudowne światełko.
405 na tak![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z dzisiejszego latawcowania. Artystyczne foty zrobione przez automat też.
406.
407.
408.
409.
410.
411.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.11.11 o 20:45