Ta 306-ka fajna ale woda z leksza niebieskaZa to u dziadka wyszło jakby ktoś farby nalał do fontanny
Czepiacie się ładnego kosza
![]()
Ta 306-ka fajna ale woda z leksza niebieskaZa to u dziadka wyszło jakby ktoś farby nalał do fontanny
Czepiacie się ładnego kosza
![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Na 303 dałbym nieco więcej nieba. Ciasno na górze. A na 307 chyba jednak pozbyłbym się tego paska trawy na pierwszym planie. Poza tym ładne nastrojowe mgiełki![]()
Ostatnia wrzutka fajna co do fontanny to pozbycie sie kosza wplynelo pozytywnie na fote.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 23.08.11 o 22:58
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
307 po usunieciu trawki na pierwszym planie to moj faworyt.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Niby grabarz nie jestem, ale nowy fach się przyda.![]()