250 jest GIT. Może inaczej - "po mojemu" (w kwadrat) bym kadrował, ale - i tak jest fajnie.
Pozdrawiam.
250 jest GIT. Może inaczej - "po mojemu" (w kwadrat) bym kadrował, ale - i tak jest fajnie.
Pozdrawiam.
Jacek285, witia1 dziękuję za opinię . To drzewko rośnie na "mojej" ulubionej górce. Chwilę wcześniej zanim dokręciłem filtr pola po lewej były w słońcu, drzewko w głębokim cieniu. Nie zdążyłem niestety.
252. wersja w poziomie
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 5.08.11 o 22:21
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Z dzisiejszego poranka:
257.
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Widac, ze sloneczko wstaje(257 )
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ładne to ostatnie. Fajnie mieć widok, który można obejrzeć w różnych wersjach, jest tyle możliwości w zależności od pory roku czy dnia.
Ostatnie piekne o poranku...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatnie miłe dla oka, z przedostatniej pary bardziej podoba mi się kolor. 257 ładne, choć popróbowałbym też coś z tele i tym drzewem w mocnym punkcie. Ładnie układają sie w oddali góry.
Piękne te ostatnie pejzaże. Miejscówkę masz naprawdę świetną, tylko pozazdrościć.
Pozdrawiam, Jola