nerva - tam na prawdę było bardzo kolorowo.
brudnyhary - dziękuję za uwagi.
225a - kolejna próba podejścia do zachodniego światła na drzewach![]()
nerva - tam na prawdę było bardzo kolorowo.
brudnyhary - dziękuję za uwagi.
225a - kolejna próba podejścia do zachodniego światła na drzewach![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Chociaż tematyka Twoich zdjęć mnie nie porywa, to muszę przyznać, że ładnie na nich łapiesz światło![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję za wizytę . Moje okoliczne budynki są maksymalnie czteropiętrowe, i wyglądają obskurnie jak cała socjalistyczna zabudowa mieszkaniowa. Co innego przyroda okoliczna.
I ja niezmiennie przejeżdżając obok zatrzymuję się sfotografować stały fragment Wieprzowskiego krajobrazu. Popatrz jak zmieniły się barwy i ile koloru dodało mu zachodnie słońce po popołudniowym deszczu.
228.![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnie fajne, ale ja bym po nim troche bardziej soczyscie pojechala![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Mysikrólik, masakrer - Dziękuję za wizytę.
Za oknem leje, niektórym zrywa dachy , łamie drzewa, niszczy dobytek. A ja wróciłem do niedzielnych fotek z 26.06.2011.
229.
230.
231.
Nie są chronologicznie, ale zostają exify. Zapraszam.
229-231 Przyjemnie się ogląda z perspektywy mieszkańca Warszawy, ale nie ma za bardzo na czym zawiesić oka na dłużej![]()
Piekne widoczki 229.231.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kolorystyka na 228 bardzo mi się podoba. Kadrowo bym osobiście nieco pozmieniał. Ale generalnie jest ładnie.