brawo apz-ecie za te nocne kadry. też mam tęgą rozkminę jakby tutaj ugryżć postprodukcje jeżeli o Drogę Mleczną chodzi. Nastawy aparatu nastawami ale później lekko nie jest. chyba zacznę krok po kroku zapisywać na kartce co i jak bo się już gubię. pozdr
224@365 Mam i ja perseida... Na ostatni dzwon, ale sie załapal. Jak wtorkowe w nocy schodził wdluż Drogi Mlecznej na prawo od niej. 3:59 tuz przed brzaskiem.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 12.08.16 o 06:52
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
225@365 Końcowonocne pozdrowienie z Przełęczy Kocierskiej..
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Mam plan dziś zapolować na Perseidy. Może nie będzie zbyt dużo chmur i uda się wypowiedzieć marzenie![]()
Coraz fajniejsze nocne fotki pokazujesz, jest na co popatrzeć i gratulacje za Perseida![]()
Ktoś tam zostawił samochód na łące....Dziwne![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()