Klimacik ja u Franka Drabonta w filmie "Mgła"![]()
Klimacik ja u Franka Drabonta w filmie "Mgła"![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
bardzo fajny klimat - przyznam że nie słyszałam o tym miejscu![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mgiełki robią znakomity nastrój![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
199@365 Wieczorna niespodzianka.
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Czyli tęcza ksero...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Było to tak, popadał perlisty deszczyk, potem słonko wyszło spod chmur i zaświeciło tęcze nad górami niczym pochodnie na miesięcznicach w Warszawiei do samego zachodu słońca to światło nad Bliżniakami choczeńskimi pozostawało stopniowo gasnąc ku dolowi.
Równocześnie po drugiej stronie nieba w chmurach był także kawałek tęczy, ale nie tej jakości.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
199@365 Wieczorna niespodzianka. Się podoba mi![]()
Mgiełkowe bardzo klimatyczne, chociaż tak się zastanawiam czy nie wyglądały by lepiej w cz-b.
Nie wiem, bliżej mi do wb z podczerwieni, jakoś mniej chętnie wypieram z koloru, tam, gdzie ten kolor jest naturalnie. A teraz najciekawsza moim zdaniem wrzutka z wczorajszej przechadzki, przejście przez trzecie piętro Potrójnej. Najwyższe na tej górce siedlisko.
200@365
A. "Przejściowe podwórko"
B. Zdziwiona lokatorka, dłuższą chwilę przyglądała siemi niemal w bezruchu jakby zdziwiona czego chcę i dlaczego sietak długo guzdram.
C. będę musiał tam zapytać - trzy lata temu gdy ostatni raz robiłem TBC bydła w rzykach w tym domu była jeszcze krowa, dziś wyglada na opuszczone kolejne siedlisko na górze.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.07.16 o 23:00