Normalnie zazdroszczę
Normalnie zazdroszczę
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
665 faktycznie ładne, ale i 666 też niezłe, szkoda, że nie ma szczegółów na niebie.
665 mnie zauroczyło![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.10.13 o 22:59
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
667 - niezwykle malownicze.To chyba dzięki tej wieży na wysepce - niby taka niewielka, a od razu zwraca uwagę. Podoba mi się też klimat na 670.
Chciałem napisać numerki, które mi się podobają, ale mi się pozajączkowało, więc od 665 fajneWidoczki do pozazdroszczenia.
The question is, who cares?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja mam kilkaset zdjęć, a w oczach zmienność światła w tamtych okolicach. Może dlatego nie chciałem nic zmieniać. Twoje ćwiczenie poprawiło smakowitość tego konkretnego pleneru.
Przyznaję.
Ja głównie, w warunkach jachtowych, zabiegałem o poziomość horyzontu, nie było czasu pomyśleć o filtrach...
671.Lysefjord, kolo Stavanger
672.
673.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.10.13 o 23:32
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
672 bajkowe, pozostałe co najmniej świetne i zachęcają do podróży.![]()