Cudne panoramy, do kompletu brakuje jeszcze tylk zamieci na zmianę ze słońcem i gradem - tak miałem dzisiaj. Pozdrawiam.
Cudne panoramy, do kompletu brakuje jeszcze tylk zamieci na zmianę ze słońcem i gradem - tak miałem dzisiaj. Pozdrawiam.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
558 bardzo mi się podoba. Oswietlone i już wiosenne pola i zimne i zimowe góry w tle. Pięknie złapany moment.
559 bardzo ciekawe, choć może i rzeczywiście dół troszeczkę doświetlić. 560 - świetne spotkanie zimy z wiosnątak jak by połączono dwa różne kadry.
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
Ten dołek, z tej górki i ten las i niebo(z moich stron ...) piełkne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Za tą górką jest Andrychów , trochę w lewo Inwałd, a miejsce urokliwe od zawsze , jedyna takie w Małym Beskidzie i na Pogórzu Śląskim. Przez lata dostępne tylko dla miejscowych - od tamtego roku zbudowano tam drogę gminną i jest łatwiej dostępne. A i odzyskałem PS-a - będą nowe obrazki.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Pogody do focenia nie ma , deszcz, mgła , zimno. Tradycyjnie kilka obrazków z mojej drogi z pracy do pracy. Wielkopiątkowe. Nie chcę sięgać do szuflady.
561.Chmury sięgnęły ziemi.
562.Widoczek na zamglone Kleczanskie Zarąbki.
563.Powrót do Wadowic - 1/4 kolejki do Ronda za mostem , miejscowi mówili, że włożyłem się w porę powrotów z Wielkopiątkowych Misteriów w Kalwarii Zebrzydowskiej.,
564.A na Frydrychowickich stawach spokój .
Ogólnie szaro buro , mokro i ponuro i tak ma być przez całe święta wg. meteorologów.
Ostatnio edytowane przez apz ; 6.04.12 o 23:46
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Mglisto, a u mnie sypie
Pierwsze ciekawe - przekorne; drogę pamiętam - jeździłem nią wiele razy. Ostatnie - kaczuch ? bardzo spokojne. Dziś podglądałem zaloty gołębi
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||