Bardzo ładny kadr na 494. Kontrasty na nim moim zdaniem nieco za mocne.
Bardzo ładny kadr na 494. Kontrasty na nim moim zdaniem nieco za mocne.
490, 491, 493 najbardziej mi się podobają. 493 wygląd jak prześwietlona klisza. pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Dla mnie najlepsze jest 494. - lubię mocne kontrasty.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Witaj Apz-cie.
Mnie taz najbardziej podchodzi ostatni kadr. Co do mocnych kontarstow, to w wypadku tej obrobki nawet mi nie przeszkadzaja, raczej nadaja klimatu.
POzdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Witaj Agnieszko!
Dziękuję za odwiedziny - rzadko cię ostatnio widuję na forum. To jest taki dziwny filtr w aparacie- wrzuca silny kontrast i ziarno jak analogowe. Ale tylko na JPG-u. Wycina prawie wszystkie możliwości regulacji ekspozycji. Za to Rawy wydają się nie być nim przetworzone. A ostatnie zdjęcie też mi się najbardziej podoba , niestety ta mnogość drutów i słupów na dole jak zawsze mnie odpycha od takich miejsc i ich fotografowania.
A tego dnia mogło być czarno-biało lub szaro-buro-biało.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 7.02.12 o 17:10
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Trzecie fajne.W drugim za duży kontrast.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
W poszukiwaniu Kadru do DITL-a - poranna wycieczka przed praca... -21,5 taka była temperatura na moim samochodowym termometrze.
496.
497.
498.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 14.02.12 o 02:41
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piekne kadry z kosciolkiem w tle.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA