Ostatnio edytowane przez apz ; 23.04.11 o 22:10
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A ja bym nie cial tego nieba- wtedy traktorek zostaje wzglednie blisko mocnego punktu.
Lekko podciagnij kontrast i do galerii![]()
O takja pozostaje przy obciętym niebie
Ale zgadzam się z tym ze do galerii w którejś wersji![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Kadr z traktorkiem naprawdę wyśmienity. Pozdrawiam
Dziękuję, przejeżdżałem niedaleko - nie sposób było sie nie zatrzymać i nie skorzystać z nadarzającej się okazji.
Mam jaszcze kilka wiosennych obrazków. Z dzisiejszego popołudniowego spaceru.
Bez ambicji, taki załącznik zamiast kurczaczka do życzeń świątecznych.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.04.11 o 23:51
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Kadr z traktorem bardzo dobry, choć mi bardziej podobała sie wersja w większą ilością nieba. Z ostatniej serii dwójka z zielonymi liśćmi najbardziej wpadł mi do oka.
Z ostatniej wrzutki to jedyneczka najbardziej mi podchodzi...a traktorkowa fotka swietna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuję za zainteresowanie. Coś z dzisiaj z wieczora:
Wiosna jest!
Taki obrazek. a nawet dwa :
Ostatnio edytowane przez apz ; 30.04.11 o 19:40
I jeszcze dwa: