No no. Te strachy bardzo ciekawe. A Ostatnie hmmm.... Ciekawe kto wpadł na taki pomysł.![]()
No no. Te strachy bardzo ciekawe. A Ostatnie hmmm.... Ciekawe kto wpadł na taki pomysł.![]()
kolorowe zdecydowanie bardziej mi się podobają![]()
a z ostatniej wrzuty to pierwsze IMO najlepsze (793)
takie cuda lubię
ale strach na wróble w postaci słonia - niespotykany i ciekawy widok
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
799 świetne.
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
Oryginalny, markowy warsztat
Strachliwy słonik w kapuście chyba niezbyt kontent, grzywka zmierzwiona, trąba mu obwisła
Fajne zdjęcia.
Dziękuję za komentarze!
Kolejny fragment "Polski B", tym razem bliżej moich rodzinnych stron, zdjęcia z "szuflady". Do tej wrzutki zainspirował mnie Bodzip, który kilka razy wspominał o kirkucie w Bobowej, wstawiał też zdaje się zdjęcia do swojego wątku. Odwiedziłem wiele cmentarzy żydowskich, ten oprócz specyfiki takich miejsc, ma jeszcze jeden walor - jest niesamowicie położony - na wzgórzu, z doskonałym widokiem na okolicę. Widać z niego m.in. rzekę Białą, górę Chełm, drogę biegnącą z Tarnowa do Grybowa, linię kolejową...
800
801.
802.
803
804.
805.
806.
807.
Wg mnie najlepsze 800 i 801 ze zdecydowanym wskazaniem na 801.
no, te dwie foty bardzo fajne są
Piękne, szczególnie 801, 806, 800![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Urzeklo mnie 801 choc nie przepadam za zdjeciami o takiej tematyce.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Hej Karolu
dawno nic nie pokazywałeś, ale jak już to szczęka na ziemi. Brawo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||