Czas najwyższy odświeżyć wątek. Dziś temat, który w poprzednich latach już tu był - Konkurs Palm Wielkanocnych w Lipnicy Murowanej. Tym razem oczywiście zdjęcia tegoroczne, w sumie jeszcze ciepłe...
732.
733.
734.
735.
736.
737.
738.
739.
740.
741.
Czas najwyższy odświeżyć wątek. Dziś temat, który w poprzednich latach już tu był - Konkurs Palm Wielkanocnych w Lipnicy Murowanej. Tym razem oczywiście zdjęcia tegoroczne, w sumie jeszcze ciepłe...
732.
733.
734.
735.
736.
737.
738.
739.
740.
741.
Fajny reportażyk Ci wyszedł.
The question is: What is a Mahna Mahna?
o masakra - i to coś z 735 zostało w 1 kawałku postawione do pionu ??![]()
niezłe niezłe
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękna wrzuta. Pana z 733 w TV pokazywano. Są emocję, ciekawość, i folklorJest tu bardzo fajnie!
Dziękuję!
Zbigniew Urbański - wiele razy wygrał już konkurs, tak było i w tym roku. Jego rekordowa palma miała ponad 36 metrów, tegoroczna prawie 32. Marzy o zrobieniu palmy na ponad 40 metrów. Zaczął to robić kilkanaście lat temu, po tym jak udało się mu wygrać z ciężką chorobą. Nagrałem na dyktafon jego wypowiedź o tym dlaczego robi palmy i jak to się robi. Może uda mi się z tego zrobić fotokast.
Brawo Karolu
Mówili w telewizji, że rekord wysokości został pobity - czyżby gdzie indziej ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bardzo fajna relacja.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||