Myślę, że zrobił to złośliwie. Zapewne chciał, aby obejrzały to w pełnym rozmiarze wyłącznie osoby znające tajny myk.
Myślę, że zrobił to złośliwie. Zapewne chciał, aby obejrzały to w pełnym rozmiarze wyłącznie osoby znające tajny myk.
Nie wypada mi się z damą sprzeczać, niech będzie tajny myki "złośliwość" autora
![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Czy da sie wynieść tę dyskusję, z niepotrzebnymi złośliwościami i przytykami ze strony "kolegi", gdzie indziej? Proszę.
Najlepiej w niebyt...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dziękuję za odwiedziny!
Złośliwie to wstawiam czasem słabsze fotki.
No właśnie. Od jakiegoś czasu zdjęcia, które publikuję w Sieci mają rozdzielczość 1024x768 pikseli, czasami większą. Mniejsze pod współczesne monitory są IMHO po prostu za małe, o ile mają być świadomie oglądane. Linkowałem z Dropboxa. To przeskalowanie faktycznie bardzo źle im robi, 800x600 znów są małe. Hmmm - może kolejną wrzutę wstawię jako załączniki do postu skoro to klikanie do oporu jest wygodniejsze?
Kurcze - przeczytałem dyskusję kilka razy i nie doszukuję się tam niczyjej złośliwości, widzę cenne uwagi i w sumie mi miło, że ktoś zadaje sobie trud oglądania moich zdjęć w linkowanej rozdzielczości, pomimo kombinowania.
Piękne zdjęcia![]()
932 i 933 bardzo ładne.
Świetne zdjęcia z backstageWłaśnie pokazałeś najszcześliwszego, zadowolonego forumowicza
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
wygląda na to, że to była wycieczka kondycyjno-modlitewna.... to bieganie po płotkach, przysiady, skłony, elementy jogi i modlitwa na kolanach.... no no no.... ciekawe jakie biuro podróży oferuje taki full serwis![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Tak, taki mały wypad w 4 osoby, niestety Marysia nie mogła.