810 i 811 kapitalne msz![]()
810 i 811 kapitalne msz![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
810 fajne jest,![]()
Cerkiew w Kowalówce urocza. Scena z krowami super, warto uwieczniać takie rzeczy, lubię takie klimaty. Fota z płotem na pierwszym planie bardzo mi się podoba.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Mnie się najbardziej podoba 808. Dobrze uchwycone.
Dziękuję za odwiedziny i komentarze. Wracamy w Beskid Niski. Cerkiew w Bałuciance, gdzie niedawno miałem dużą przyjemność uczestniczyć w kameralnym koncercie Julii Doszny i Antoniego Pilcha. Już nie pamiętam gdzie i kiedy usłyszałem artystkę po raz pierwszy, chyba na antenie radiowej dwójki, pamiętam jednak, że ten głos zrobił na mnie duże wrażenie i tak zostało do dziś. Szkoda, że na zdjęciach nie można pokazać muzyki i zapachu starej cerkwi.
W linku poniżej krótka relacja z imprezy, nawet mój Olek się załapał.
http://www.tvp.pl/rzeszow/aktualnosc...iance/16400709
814.
815.
816.
817.
818.
819.
Możecie wierzyć bądź nie, ale Pani Julia zdecydowanie lepiej śpiewa niż ja zdjęcia robię.
Kolejne foty pewnie będą mniej hermetyczne, również Beskid Niski ale na zewnątrz, w dodatku z góry z rozległym widokiem. Grzywacka Góra nad Kątami, niedaleko Nowego Żmigrodu. Na szczycie znajduje się krzyż milenijny z platformą widokową. Lubię takie miejsca - "oddychają".
W przypadku panoram, zresztą nie tylko, najlepiej kliknąć "otwórz grafikę w nowej karcie", "pokaż obrazek" lub coś podobnego w przeglądarce.
820.
821.
822.
823.
824.
825.
826.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 9.09.14 o 21:14
3 ostatnie miodzik, takie widoki przy takim świetle bardzo lubię![]()
Trójca 823-825 - eh... tak stanąć by się chciało tam gdzie Ty i odetchnąć pełną pierwsią... Czuć zapach pomału przebijającej się jesieni.
zobaczyłam pierwszą panoramkę nie czytając tekstu i tak w głowie myśl o ho znam to miejsce...
nie szlam niżej - przeczytałam, potem zobaczyłam Grzywacką z Krzyżem milenijnym
uwielbiam to miejsce !!!!
niby nic, Góra jak pagórek![]()
ale jak to pięknie ująłeś
no i niezapomniane wspomnienia ożywiłeś mi tym wpisem - za co bardzo bardzo Ci dziękujęZamieszczone przez Karol
![]()
świetna cała ostatnia wrzutka - ale ja obiektywna tutaj nie jestem![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Świetne te koncertowe foto.
Pozdrawiam.