|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Po wrzuceniu na serwer OlyClubu, wszystkie są przerysowane. Dzięki za komentarze.
Dzień był bardzo udany. W pewnym momencie miałem 9 myszaków na scenie i pełno kruków. Pod koniec dnia zawitały 3 Bieliki, 2 dorosłe i 1 młody. Niestety, padlinka się skończyła a wraz z nią ucztownie. Młody Bielik wprawdzie usiadł dwukrotnie na ziemi i to dosyć długo, ale daleko od czatowni przy wyniesionym przez kruki kawałku mięska.
Świetne dynamiczne zdjęcia. Powodzenia.
lucas_g kapitalne fotki, światło dopisało, modele dopisali i fotograf nie zawiódł
piasbog szczere współczucie, cały czas wspominam moją czatownię, dopieszczaną dzień w dzień, miesiąc w miesiąc, a jak się zrobił sezon na zdjęcia - wycinkę lasu zrobili...
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
za resztą - kapitalna wrzutka lucasie_g
baaardzo się podobajĄ
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ja znowu wybrałem się na ptaki, a zawitał rudy. Dzisiaj zaniosłem wątrobę i pociąłem ją na drobne kawałki. Przyłaził z 5 razy zanim wszystko powynosił. Natrzaskałem liskowi ponad 100 fotek i już go naprawdę nie chcę. Jutro ubieram się w maskałat i idę chyba na drobnicę.
Lucas gratuluję fotek. Jest na co popatrzeć.
Pozdrawiam.
Śliczna ta lisia morda![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Piękny ten lisek![]()
Piekny rudzielec![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO