"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
396.Cos ma.Masz wiecej ujec tej krolowej??
Reszta odstaje na minus od tej 396.Duzy minus.Tak raczej na kotletowy trend podchodza a nie krolewski.
Jednak w tym 396 to gorne prawe mocne swiatlo bym wykorzystal bardziej.Tak aby pokazac wiecej zimna w tym krolestwie lodu.Teraz to taki zbyt topniejace i ddzyste jakies.Za fotelem kierunkowe na tlo "jako ramie przedluzajace to gorne prawe"i maliny byla by.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 20.01.13 o 23:51
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
396 kapitalna, też bym chętnie więcej ujęć zobaczył jeśli można.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
fajna sesja, 396 zarąbiste ale faktycznie oziębić trochę by sie zdało, w końcu o Królowej Lodu temat.
Jak inni 396 świetna. Masz inne może ?
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
no z tą modelką...
no do mnie też 396 najbardziej przemawia
fajna sesja musiała być![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Z tym oziembianiem to moze sie zle wyrazilem.Chodzi mi o inna obrobke.Ta jest taka bardziej rycerska,stare kaftany kolczugi zbroje.A Pani zima cz Pani lodowa to tak raczej w kierunku zimnie bardzo falszywej zlosnicy,mimo swiatla,slonca to pelnej perfidnej zlosliwosci i ironicznej wzgardy.
O cos w tym kierunkuZałącznik 79531Z wyciagnieciem tego blasku atlasu i wzorkow na bialej szacie.Skoro one juz tam sa to niech je bedzie widac.
Ja jak by taka w lesie zobaczyl to noga moja wiecej do lasu by nie weszla.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.