Aż ciężko się oderwać od tych oczu-wwiercają się w widzaDobra robota
Modelka śliczna
![]()
E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ostatnie podobają się.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
ja na takich fotach się ani nie znam ani to nie do końca moje klimaty
ale dziewczyna piękne oczy ma - i nie da się ukryć
aczkolwiek tak jak apz wolę takie "z ukrycia" foty tego typu jak już mi wolno pomarudzić![]()
a skoro będą to nic tylko czekać![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Potrzebuję pomocy w wyborze obróbki foty. Zrobiłem 3 wersje. W zasadzie każda mi pasuje i nie mogę się zdecydować, którą wybrać.
Poniżej przeglądówki - tylko obróbka kolorystyczno-tonalna czy jak to tam nazwać. Napiszcie, która wersja się komu podoba
Tylko nie podawajcie swoich interpretacji bo... nie o to chodzi.
Pliss help
Kolejno - wersja A, B, C.
Pozdrawiam
Thomasso
Ostatnio edytowane przez Thomasso ; 26.05.13 o 14:35
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Wersja A
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zdecydowanie A
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Cel?Dla zabawy. Jak zwykle. Poniżej zapodaję pierwszą obrobioną TAK JAK MIAŁA BYĆ. Tylko torche warunki oświetleniow mi się później zmieniły w innym miejscu no i nie moge utrafić w podobną obróbkę.. więc stwierdziłem, że ta kolejna będzie inaczej. Poza tym chciałem zrobić taką sonde co do oczeiwań i estetyki forumowiczów
407.
![]()
Pozdrawiam
Tomek