Witaj
Pierwsza seria ale to drugie bardziej skontrastowane ,fajna przestrzen
Drugi zestaw rowniez drugi , tu znow fajna perspektywa , kadr
pozostale nie mam zdanie
Pozdrawiam
Witaj
Pierwsza seria ale to drugie bardziej skontrastowane ,fajna przestrzen
Drugi zestaw rowniez drugi , tu znow fajna perspektywa , kadr
pozostale nie mam zdanie
Pozdrawiam
Na prośbę autora wątku przeniosłem temat do działu "Ocena zdjęć". Także na prośbę autora zmieniłem temat wątku na powyższy, czyli "Moje zwidy i herezje...".
A dziekuje!
Program jest naprawde dobry, prosty w obsludze, nie przytlacza iloscia opcji, a jednoczesnie zapewnia ich tyle, ze naprawde mozna stosownie je dobrac.
Co do efektow.. coz.. jak ze wszystkim - trzeba z umiarem i przede wszystkim dostosowac je do tresci. Staralem sie nie przeginaci dlugo siedzialem nad poszczegolnymi "suwaczkami" testujac to co po kazdej zmianie wychodzi.
W kazdym razie program jest git i pewnie nabede pelna wersja, bo jesli chodzi o stosunek cena/jakosc to jest pierwsza klasa!
Tomek
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Się już zapisałem na licencję - popróbuję się trochę pobawić w wolnych chwilach. Dzięki za pokaz jego możliwości.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Witaj Tomek!
Fajne te Twoje heretyckie machinerowane zwidy![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
mi też się podoba - i tak jak już napisano zwłaszcza 2 pierwsze![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
192 wersja B bardziej mi się podoba, myślę, że mógłbyś jeszcze więcej wyciągnąć z tego miejsca
a wersje z panią to najwole 193 na reszcie wydaje się strasznie sztuczna![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"