Kapitalna seria, bardzo mi się podoba.
Kapitalna seria, bardzo mi się podoba.
Bardzo ładne zdjęcia, jest klimat![]()
Ale superowa seria, każde świetne.
Jacek
Sawa, świetne to jest w całości. Brawo.
Trzeba przyznać, że foty, seria cała świetne.. i to technicznie i.. artystycznie. Typ fotografii, która mnie zachwyca i do której mi osobiście tak daleko.
Może dlatego z taka przyjemnością oglądam podobne klimaty u innych, dysponujących wprawniejszym okiem
Thomasso
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
świetne kadry Robert !!![]()
reminescencje z 201, znudzeni z 204 jak i don Quijote z 206 najlepsze dla mnie
żałuję że nie zlazłam do wdzydzkiego jeziorka z 200, bo może by się dało coś fajnego tam dorwać (Miśka nagrała pałaszującego zieleninę ślimaka)
skąd pomysł na taka kolorystykę jak na 202 ? chyba nie do końca moja bajka
co do 205 też mam takie - ale ja sobie odsunęłam ten pachołek w LD rogu![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
piękne reminescencje, grynszpan, świetny Don Quijote de la Wdzydze - gratuluję udanych zdjęć. Zgadzam się z Thomasso, foty zachwycają. I podobnie jak gulasz - kolorystyka 202 nie za bardzo mi podchodzi - zarówno do zdjęcia jak i do reszty serii.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Dzięki za dobre słowa, mości Olympusclub'owicze!
gUlasz, szafir51,
Co do 202 taka kolorystyka w mojej głowie się jawiłą, zagroda ta przypomniała mi wakacje na wsi, jakże odrealnione z dzisiejszej perspektywy.
Pachołek w rogu - fakt, jest, ale tak to bywa jak się ma przypiętą 12-stkę... czasem zbyt szeroko
Bufetowa, Saboor,
Nie oszukujmy się - Skansenowe martwe natury to zasługa osób, które je tam przygotowały, tym samym reżyser treści kadru pozostaje nieznany...
wujek.samo.h - odniesienie do piątku było nie tylko naturalne, ale i bardzo zasadne :P
Thomasso, jaj sobie nie rób ze starego człowieka, lecz wrzucaj swoje znakomite foty, ze choćby wspomnę zielone bajkowe dziewczę!
Dzięki za odwiedziny i pozostawienie słów komentarza.
Tym razem zupełnie inne zdjęcia, coś z innej bajki, ale też z całkiem świeżej szuflady - Grudziądz 2016.
207.
208.![]()