|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
mnie też ujęło...
długo się w to wpatrywałam - a lubie bardzo jak fotografia mnie zaintryguje - tu tak było![]()
nie liczy się ilość ale jakość mości Panowie![]()
niemniej też bym wolała więcej![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Cześć,
Dzięki wielkie za wasze komentarze, że się wam chciało napisać - bardzo to doceniam.
Zależy mi też na otwartej, nieskrępowanej krytyce, cennej radzie, rzetelne "nie" też przyjmę z pokorą.
Jako ten wspomniany cud-szczyt techniki PRLowskiej myśli inżynierskiej, lekko się właśnie zagrzałem ...
Coś zrobiłem:
110. Pitagoreizm
111. Platonizm
pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 18.05.14 o 22:20 Powód: korekta.
Fajne ten Pitagoreizm ale coś mi w kadrze nie gra. Z jednej za ciasno, z drugiej za szeroko...Nie wiem co tam po lewej było i od góry ale za bardzo na styk jak dla mnie.
A w ogóle, fajnie że nadajesz![]()
Na 110 chyba bym nie przycinał piramidy z lewej strony. Za to 111 jest super.
The question is, who cares?
Pani bufetowo, ahutto, Pitagoreizm ucięty, fakt - dałem przysłowiowego ciała przy realizacji - to pełny kadr --> na materiale światłoczułym zabrakło tego 'ułamka' - ale może można sobie łatwo policzyć z Pitagorasa, co tam powinno być?
Co by 'trójkątowości' zadość uczynić:
112. Orfizm
pozdrawiam,