Dobas, zaraziłeś mnie tymi zdjęciami z Lofotów. Zaplanowałem to już na przyszły rok.
Pozdrawiam
Dobas, zaraziłeś mnie tymi zdjęciami z Lofotów. Zaplanowałem to już na przyszły rok.
Pozdrawiam
@ hadan - jeśli będziesz chciał jechac z biurem - to jak zwykle polecam horyzonty.pl - może nawet się spotkamyJeśli będziesz jechał samopas - do czego zawsze zachęcam bo jednak większa swoboda. Trafiasz w fajne miejsce możesz poczekać na światło, na pogodę a nawet możesz zostać kilka dni - a będziesz miał jakies pytania - wal śmiało na PW jeśli będę mógł to coś doradzę...
Zdjęcia postaram się wrzucić w tym tygodniu
Póki co mogę pokazać zajawkę slideshow'a ale do wątku na pewno leniwie i sukcesywnie będę zdjęcia wrzucał.
Nowy profil fotograficzny też straszliwie zachęca do wrzucania do Galerii
Dobas , wielkie dzięki. Nie omieszkam skorzystać. Zajawka fantastyczna.
Już marzę o świeżutkim lub suszonym dorszyku z chłodnym piwkiem.
Pozdrawiam
Dobas , jak nie zmienisz tematu to chyba przestanę zaglądać . Norwegię (i Lofoty oczywiście ) odłożyłem znów na kolejny rok.
Jacek
eee tam Hadan, Tego obieżyświata tak łatwo nie wystraszysz . A napisałem z przekąsem bo już kiedyś rozmawiałem z Dobasem na temat wyprawy na północ a w tym roku dotarłem tylko na Bornholm . A zdjęcia piękne bo i kraina brzydka nie jest i jest co focić.
Jacek
no raczej że z przekąsem
kto by nie chciał oglądać tak cudownych widoków
foty rewelacyjne
dołączam się do stęsknionych i wyczekujących na więcej![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
To reine wyglada jak legoland - ekstra fotka
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka
bo to Muzeum miniatur w Kowarach![]()