Świetna historia jako ilustracja do gadek systemowych o obuwiu trekingowymPrawdziwi twardziele.
Świetna fotka.
A technika "tragania" tych Gości - zdumiewająca.
Pozdrawiam.
Panowie po angielsku to "porters" po naszemu kolokwialnie portersi
a tak na prawdę to po prostu tragarze. Młode chłopaki, które w ten sposób zarabiają na życie biegając z wioski do basecampów ( albo i wyżej )
zwróćcie uwagę na przenośny kibelek - takie wygody dla turystów !!!
potem wrzucę zdjęcie jak wyglądałem jak uniosłem taki wór oczywiście w szyi mi coś chrupnęło![]()
Ostatnio edytowane przez hades ; 28.11.12 o 13:47 Powód: literówka
a prosili GOPROWCY tyle razy, żeby w klapkach i szpilkach w wysokie gory nie wychodzić !!!!a swoją drogą okoliczności cudowne !
no to dwa pustynne
Erg Chebbi
Take Only Pictures, Leave Only Footprints
I dwa architektoniczno urbanistyczne
Medresa Alego ibn Jusufa czyli szkoła koraniczna w Marakeszu. - tu mam sporo różnych ujęć bo zgłupiałem z zachwytu ze mam takie lustro z fontanny, że jest cień po skosie, że widać kafelki z dna fontanny, albo fragment ściany
Tym razem PEN E-PL3 i mzd 9-18
Ostatnio edytowane przez dobas ; 28.01.13 o 02:05
oj cudnie się będzie spało po tych pustynnych![]()
piękne
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
W styczniu słonko dużo niżej świeci, fajnie z tym cieniem wyszło. Ja miałem prawie z góry. No i pomysł z fontanną super.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Godzina wejścia 11:50 - godzina wyjścia 14:21. w ciągu tych 2,5 godzin tylko dwa razy fontanna była wyłączona. Tak to złośliwie puszczali wodę aby ją "zbełtywać" i utrudniać pracę
---------- Post dodany o 01:15 ---------- Poprzedni post był o 01:03 ----------
hehehehe
mam nadzieję że mi nie !
Na rano foty muszą być na FTPie :/ więc lepiej nie przysnąć
Z perspektywy czasu oceniając - to strasznie fotogeniczny ten Erg podczas Złotej godziny. Mało czasu ale taki trochę samograj. Motytwów masa i możliwości masa, kształty, linie kolory... Wszystko do wykorzystania "zdjęciowego"