Może lubi, ale krążą plotki, że właśnie w ten weekend opuszcza Wawę.
Może lubi, ale krążą plotki, że właśnie w ten weekend opuszcza Wawę.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
To nie plotki, wraca w rodzinne strony.
Żeby jednak nie popadać za bardzo w rozpacz, trójka ze stycznia. Zimno było nieludzko. Palce na uchwycie aparatu zamarzały w ciągu kilku minut. Dziewczyna, choć sama chciała zrobić tę sesję, miała dość po pół godziny.
Nie widzę możliwości usunięcia błędnie wstawionych załączników, więc jest jak jest :/
![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 25.07.20 o 21:55
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Kolejna trójka też przyjemna w odbiorze, Widać, że modelka czuje się całkiem swobodnie przed obiektywem.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bardzo fajna seryjka, ciepła, sympatyczna. Bokeh ładny, nie przeszkadzający, a uzupełniający.
Pzdr, TJ
ostatnia seria zbyt zgubiona szyja jak dla mnie - choc piekne BW i obrobka
za to 2 sesje z poprzedniej strony bardzo mi sie podobają
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
W tej ostatniej serii widzę lekki glow na skórze, którego nie było na poprzednich zdjęciach.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Bombowo, że zaglądacie, dziękuję.
Zasadniczo, wszystkie zdjęcia obrabiam niemal w identyczny sposób. Oczywiście, w zależności od sesji czy nagłego kaprysu wprowadzam różne modyfikacje. Nie używam jednak żadnych wtyczek, ułatwiaczy, presetów itd. Jedynym odstępstwem mogły być czarno-białe zdjęcia z ostatniej sesji, gdzie prawdopodobnie poszła ruch wtyczka NIK.
Kolejne, to znów studio, w którym czuję się jak w domu. Może by tak się przeprowadzić? ;D
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zdradź proszę powód kadrowania pierwszego zdjęcia (linia oczu tuż przy górnej krawędzi kadru) - jestem ciekaw. Poza i światło najlepsze z trójki, ale kadr w ogóle mi nie pasuje. Na próbę przyciąłem kadr niżej odcinając oczy na wysokości połowy nosa - w mojej ocenie jest lepiej, ale wiadomo - nie moje zdjęcie, nie mój pomysł, dlatego pytam ...
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Czoło można uciąć, tak piszą w podręcznikach![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!