ano tak - tu byłam ale nic nie napisałam
192 jak najbardziej
piękna kobieta - super oczy - przyciąga mocno wzrok
wcześniej miałam pisać że tonacja bardziej mi podchodzi ta z 193 - ale teraz to juz sama nie wiem![]()
ano tak - tu byłam ale nic nie napisałam
192 jak najbardziej
piękna kobieta - super oczy - przyciąga mocno wzrok
wcześniej miałam pisać że tonacja bardziej mi podchodzi ta z 193 - ale teraz to juz sama nie wiem![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zdjęcia przednie, czy dobrze rozumiem, że co piątek będzie wrzuta?
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Jeszcze raz, bardzo dziękuję za miłe słowa.
Kolba, fajnie by było, jednak - niestety - zagwarantować nie mogę. Różnie to z czasem bywa. Ale zobaczymy.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Najbardziej podchodzi mi 193. Jakbym miał wybrać jedno zdjęcie z tej wrzuty w właśnie to. Potem 195 i 192.
E-M1, E-PL1, Panasonic 12-35, 35-100, 60mm makro, 50-200, Vightlander 25mm, Sigma 150mm makro i worek pomniejszych manuali ... i na co mi to wszystko?
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia