Mnie sie wszystkie podobają. Może tylko w niektórych niebieski za mocno nasycony, takie wrażenie odnoszę
Mnie sie wszystkie podobają. Może tylko w niektórych niebieski za mocno nasycony, takie wrażenie odnoszę
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Bufetowa, może i tak być
Andtor, moja się cieszyćCo do koloru, ogólne nasycenie było podbijane, owszem. Niebieski oddzielnie -nie. Ja tak chciałem, ale nie każdemu taka ilość cukru musi pasować, to rozumiem
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
181 i 186 jak dla mnie![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
dzień dobry
Piękna modelkaDrugie bardziej (mimo mocnego cięcia) i czekam na więcej
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
dwa bardzo dobre kadry. Ciekawe czy któreś zyska miano kandydata (kandydatki?) do tytułu fotografii miesiąca!
Cieszy mnie, że podobają się Wam te foty.
Janie, miło, że przyszło Ci to na myśl, ale nie sądzę, nie ten typ zdjęć
Dzięki za odwiedziny!
BernArt - Moje zdjęcia