mnie ta soczystość razi...
niestety...
dodatkowo chmury mocno sztucznie IMO wyszły na 253 jakby odklejone od całości...
niemniej podobają się panoramy wszystkie trzy choć 248 ciut za soczysta.. ale jeszcze przyjemna dla oka mego
mnie ta soczystość razi...
niestety...
dodatkowo chmury mocno sztucznie IMO wyszły na 253 jakby odklejone od całości...
niemniej podobają się panoramy wszystkie trzy choć 248 ciut za soczysta.. ale jeszcze przyjemna dla oka mego
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Droplet, Gulasz, bardzo dziękuję za odwiedziny i opinie![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Soczystość jest w sam raz. Ja bym tylko minimalnie ocieplił WB i zdjął odrobinę zielonej tinty. Ale przyglądam zdjęcia na telefonie, więc może to kwestia mojego wyświetlacza.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tak polaczylem te dwie sugestie o nasyceniu i ociepleniu.Popatrzylem ,i.....Jest lepiej,naprawde lepiej.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
co do soczystości w mym odczuciu albo na ekranie mego laptopa chodziło mi głównie o ujęcia 253-255, ale może faktycznie starczą te magiczne sztuczki o których panowie się wypowiadali![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Podoba mi się ta "ostatnia" wrzutka.
Pozdrawiam.