Piękne te bestie. Znaczy kadry piękne.
No nie do końca tak to wyglądało.Zajęły mi dobrze ponad pół godziny, trochę zdjęć różniastych im narobiłem. A potem z kumplem świeciliśmy sobie oczami
---------- Post dodany o 19:33 ---------- Poprzedni post był o 18:19 ----------
Na dobranoc taki kadr...
191.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Fajne bestie, dobrze że tylko takie bo jak przypuszczam niedźwiedzia to chyba nie chciałbyś tam w nocy spotkać![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
kadry super - ale jak dla mnie kozice przejaskrawione - ta zieleń IMO za soczysta
zameczek z Niedzicy (o ile sie nie mylę) fajny![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Tak, to jest zamek w Niedzicy widziany od strony Czorsztyna
Żartowaliśmy z kumplem na temat spotkań z misiem. Podobno najlepszy sposób to leżeć i śmierdzieć
Dzięki serdeczne za odwiedziny i komentarze![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Kozyfantastyczne! Czy to na żywca chwycone, czy wyprawione targane tak wysoko w góry, hmmm, tak czy siak szacunek!
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia