Ostatnio edytowane przez Eddie ; 14.04.12 o 21:57
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
no to jedziemy - świetne
The question is: What is a Mahna Mahna?
Oczy ma śliczne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 14.04.12 o 23:26
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Eee niby jak brakuje.. Nie przesadzajmy. Nie zwsze sie da tak, zeby bylo zgodnie z regulami, ze jak patrzy w lewo to dajmy wiecej miejsca z lewej.
44 takie... jak do katalogu jakiegos
Ogolnie podobaja mi sie kolory i same zdjecia sa OK. Headshot 43 sympatyczny.
To jakas sesja na zamowienie czy jakas Twoja wlasna? Modelka pro czy nie? Sory ze tak wypytuje, ale mnie ten fakt zwyczajnie ciekawi
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
dla mnie 44 właśnie najlepsze
świetnie się na to patrzy
i gra mi tam wszystko tak jak powinno grać![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
42 i 43 ale w 42 graffiti mi sztrymsi![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Jak dla mnie 44 ekstra![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No to jestem spokojniejszy, serdeczne dzięki, p'sze Państwa. Naprawdę z pewną dozą nieśmiałości podałem te zdjęcia, ale cieszę się, że dobrze się przyjęły.
To tak po kolei teraz...
Mirek, kadrowanie 43 odbywało się podczas robienia, na kompie nic nie przekręcałem. I masz rację, bez kolczyków jest lepiej, może je wypierwiastkuję z tych zdjęć.
Thomasso, modelka jest koleżanką mojej żony, która zauważyła, że brakuje dziewczynie ładnych zdjęć. Zaczęła ją namawiać a ja byłem świeżo rozgrzany po poprzedniej sesji zrobionej dwa dni wcześniej. I tak od pomysłu do realizacji ze trzy dni minęły. Dla tej dziewczyny trochę za szybko, jak sama przyznała, ale mam nadzieję, że będzie zadowolona
A przy okazji, przyznam szczerze, że ja lubię takie "katalogowe" zdjęcia, ale nikomu nie mówcie![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 15.04.12 o 09:21
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Te trzy obrazki ucieszyły moje oczy. Jak tak ciasno kadrujesz , to faktycznie brakuje dobrego miejsca na graffiti , wolałbym wąska długą linijkę na brzegu foty , niż duże prostokątna wyklejanki w środku obrazu.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro