no tamten tekst to hicior - opatrzony takimi zdjęciami to już w ogóle![]()
ostatni reportaż spoko - ale wrażenie po poprzednim nadal jest
no tamten tekst to hicior - opatrzony takimi zdjęciami to już w ogóle![]()
ostatni reportaż spoko - ale wrażenie po poprzednim nadal jest
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wielkie dziękuję za ciepłe słowa.
Ula, pytałaś kilka postów wyżej o tekst o księdzu Pińciurku. Wrzuciłem go dziś na bloga: http://pangarbaty.blogspot.com/
Kolejna fota nie jest mojego skromnego autorstwa lecz autorstwa mojego dziecięcia płci żeńskiej. Jechaliśmy bieszczadzką wąskotorówka, wzięła ode mnie aparat i pstryknęła. Ojciec obrobił fotę. Jeśli dziecię fiknie w sprawie praw autorskich to zobaczy kieszonkowe jak Teresa Orlovsky wrota niebieskie.
![]()
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 15.10.14 o 23:45
plusa dać nie mogę - ale chętnie wrócę do tego tekstu - dziękuję![]()
fota córy bardzo fajna ... może już niedługo nie będzie marudzić jak po raz kolejny na trasie zatrzymasz się by cyknąć jakąś fotę![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Mam na to pytanie odpowiedzieć na forum publicznym?
Apz, nie wiem czemu tak wyszło. Obrobiłem jak zwykle. Może foty z GM1 trzeba troszkę inaczej traktować?
Edit: Apz, myślę, że moja obróbka BW, która opiera się w dużej mierze na mikrokontraście uwydatniła strukturę kamienia, z którego zrobiony jest adasiowy postument oraz podkreśliła marmurkowatość spodni młodej pani. I to jest przyczyna. Dzięki, żeś zwrócił uwagę, bo faktycznie wygląda to tak sobie.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 26.10.14 o 10:46
Pierwsza fota amsterdamska.