Rafale, świetny portret kapitana statku bieszczadzkiego, uchwycony we właściwym dla Ciebie stylu, w tej jedynej mikrosekundzie, gdy widać duszę człowieka.
Pzdr, TJ
Rafale, świetny portret kapitana statku bieszczadzkiego, uchwycony we właściwym dla Ciebie stylu, w tej jedynej mikrosekundzie, gdy widać duszę człowieka.
Pzdr, TJ
Zdrowoś zakręcony żeby góry w B&W robići pacz wyszło Ci!
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Robert, a tak trudno wrzucić zdjecie zamiast linka do strony?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tak trudno kliknąć w link?
Dziękju Sabciu.
Brakuje Cię na forum Tadeuszu.
Wielkie dziękuję.
Zakonserwowałem.
Z XZ-2 jest dziedeczek z wnuczką i krową. Reszta z OMD 5.
Z góry przepraszam tych, którzy nie lubią klikać, ale tak będę wrzucał zdjęcia seryjne. Zrobiłem bloga, gdzie są pokazane w takiej oprawie, jaką wymyśliłem i jaka w moim przekonaniu sprzyja oglądaniu. Czasem zdjęcia przeplatam opisem, a na forum miniaturki nie pozwalają na takie zaprezentowanie fot jak bym chciał.
Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś lubi moje zdjęcia to zdobędzie się na ten nadludzi wysiłek, kliknie i może palec mu nie odpadnie. Pojedyncze foty będę pokazywał "normalnie".
-------------------------------------------------------------------
Dalszy ciąg moich śląskich peregrynacji. Nikiszowiec, dzielnica Katowic. Świeżutkie z ostatniej soboty.
http://pangarbaty.blogspot.com/2014/...a-katowic.html[COLOR="Silver"]
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 9.09.14 o 09:17
ja klikać nie lubię - ale i tak będę![]()
co do ostatniego całościowo kupuję, chociaż ten skośny kadr - nie moja bajka...
swoją drogą przypomniał mi się reportaż czytałam go na pewno na tym forum całe wieki temu - i zastanawiam się czyj on był, bo w sumie wróciłabym do niego raz jeszcze...
o starym księdzu z jakiejś wioseczki który praktycznie sam zdobił kościół jaki tam był albo jaki świeżo wybudowali...
przeczytałabym to raz jeszcze - nie Ty to Robert pisałeś ??
może ewentualnie ktoś pamięta - sorry że tak tutaj Ci śmiecę - ale mi się przypomniało![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
O tym księdzu czytałam jakoś niedawno, raczej w gazecie.![]()
To nie moje. O księdzu Pińciurku powstało kilka tekstów. Miałem przyjemność pogadać z nim. Nie żyje od wielu lat.
Tymczasem foty z parowoziady.
http://pangarbaty.blogspot.com/2014/...momentami.html