Oststni tryptyk smakowity!
Portret Bogusia świetny.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
"Święty" tryptyk super. Jedna z siostrzyczek to Tobie czy Rossmannowi grozi?![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ciekawe, czy to te same siostrzyczki, które kilka lat temu (też w Kraku) ustrzeliłam przed cukiernią![]()
A druga ma wszystko na oku.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 5.06.14 o 22:19
Jaś jak zwykle wspaniały.
Mam nadzieję, że nie zamknął się w sobie po zlocie![]()
portret jak z pamięciówki - poszukiwany/a
kapitalnie wychodzi na tych Twych fotach
a jeśli dobrze kojarzę nicka Jasia - to na forum się pojawił w wątku testowym pozlotowym![]()
a Podgórza gratuluję - mam nadzieję że coś ciekawego jeszcze tam ustrzeliłeś![]()
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 5.06.14 o 22:58
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zaświadczam: odespany, wypoczęty, właśnie odrabia przyznany awansem znaczek testera.
I świetnie się z tej roli wywiązuje ku pożytkowi i wzrostowi wiedzy fotograficznej ogółu forumowiczów...
---------- Post dodany o 23:06 ---------- Poprzedni post był o 23:05 ----------
Dobrze kojarzysz. On Ci to jest we własnej osobie...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro